Alaquàs acull la presentació del II Circuit Caixa Popular Running Solidari

522

circuito running solidario caixa popularEl Castell d’Alaquàs va acollir ahir dimarts 14 d’abril la presentació del II Circuit Caixa Popular Running Solidari que albergaran des del 18 d’abril fins el 22 de novembre les poblacions d’Alaquàs, Torrent, Alcàsser, Albal, Aldaia, Paterna, Manises, Xirivella i Mislata.

La presentació va córrer a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, l’atleta i Regidor d’Esports, Juan Alòs, el Regidor d’Esports a Paterna, Vicent Sales i el director del departament de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, José Maria Company. Van assistir també representants i organitzadors de les diferents carreres que formen part del circuit.

La Volta a Peu d’Alaquàs, que se celebrarà el dissabte 18 d’abril, donarà el tret d’eixida a aquest circuit. Organitzada com cada any pel Club d’Atletisme d’Alaquàs, celebra la seua XXVIII edició i donat el seu gran èxit de convocatòria, es tracta d‘un dels esdeveniments esportius més importants de tots els que es celebren a Alaquàs.

L’eixida tindrà lloc al carrer Lanjarón a les 17:30 hores de la vesprada i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres. L’event coincidirà amb laIVI Volteta amb un recorregut de 5 quilòmetres. El termini d’inscripcions finalitza el 16 d’abril i poden realitzar-se a la pàgina www.cronorunner.es o a www.cavalaquas.es.

Les inscripcions a la resta de carreres podran realitzar-se fins el 7 de maig a través de la pàgina web www.cronorunner.com, tenint la possibilitat d’inscriure’s en cadascuna de les proves de forma individual o al circuit en el seu conjunt. Caixa Popular potenciarà aquest circuit amb un marcat caràcter solidari. Per cada participant que complete almenys sis proves del circuit, l’entitat financera oferirà a una entitat benèfica o ONG un quilogram d’aliments. A més, Caixa Popular oferirà els inscrits que finalitzen almenys sis proves una badana tècnica així com material tècnic running oferit per l’organització i la marca Rasán. Els 125 primers classificats que acaben almenys sis proves també rebran una samarreta tècnica commemorativa. Els 100 que acaben set proves una motxilla i els 25 que acaben vuit proves rebran un tallavent tècnic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.