Al voltant de 4.000 persones visiten la fira DINÀMICA d’Albalat dels Sorells

1188

Este cap de setmana ha tingut lloc a Albalat dels Sorells DINÀMICA, la fira de la sostenibilitat i el comerç de proximitat, inaugurada el dissabte amb la presència de Josep Bort, diputat de medi ambient i Graciela Ferrer, diputada de les Corts Valencianes.

Els més de 50 expositors i una ampla programació de tallers, conferències i micro xarrades han atret al voltant de 4.000 visitants que al llarg del cap de setmana han pogut gaudir i conduir cotxes, motos, bicicletes i patinets elèctrics, tastar una "fideuà" feta amb cuina solar, tastar vi i cervesa artesana, conèixer els avantatges de l'autoconsum d'energies renovables, compartir llavors, conéixer oficis quasi desapareguts com esquilar les ovelles i l'art de fer cadires de boga, conéixer espècies d'amfibis i aus autòctones i conéixer el comerç de proximitat de la mà de l'associació de comerciants d'Albalat ACEAS.

La regidora de Medi ambient, Sònia Clemente, ha destacat la bona acollida de les conferències i micro xarrades que al llarg de tot el cap de setmana s'han fet amb temes tan diversos com energies renovables, tast d'aigües, territori i mobilitat, taller d'espart, productes de neteja naturals i de menjar saludable entre altres. Més de 20 activitats programades durant el cap de setmana que han ajudat molt a l'èxit de DINÀMICA.

Per la seua part, Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, ha comentat que en només dos anys s’ha aconseguit consolidar un espai de conscienciació mediambiental i de comerç de proximitat que reforça totes les polítiques i mesures que en este sentit s'estan duent a terme des de l'Ajuntament.

“A Albalat dels Sorells hem encetat el camí cap a un món millor aplicant allò de "pensa globalment i actua localment", per això des de l'administració local hem posat en marxa mesures per donar exemple i compartir i contagiar la ciutadania perquè ens acompanye en este camí”, ha declarat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.