Al gener comencen les obres del carril bici des de l’estació fins el Port de Catarroja

1188

L’Ajuntament de Catarroja ha informat de que el pròxim mes de gener començaran les obres del carril bici que connectarà l’estació de tren del municipi amb el Port de Catarroja.

El projecte té sis mesos d’execució i es pretén que millore el Camí del Port amb la construcció d’un carril bici de doble sentit de circulació i el reverdiment de la zona. L’actuació facilitarà, segons l’Ajuntament, una mobilitat plural i sostenible, alhora que ajudarà a potenciar els atractius turístics del municipi.

El traçat del carril bici, amb una longitud de 2,7 kilòmetres, será completament independent i no compartirà espai amb el trànsit rodat. El projecte inicial de construcció d’este carril bici ha sigut millorat, per tal de garantir la seguretat de totes i tots. A més, s’ha comptat amb l’Escola de Capatassos, la Comunitat de Regants de la Séquia de Favara i els propietaris de la zona.

Des del Consistori han informat que amb motiu de les obres, l’aparcament del polígon industrial i els carrers paral·lels es reordenarà. L’Ajuntament informarà degudament a les naus industrials perquè no vegen la seua tasca afectada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.