Ajuntament i Diputació ultimen els detalls del futur Museu d’Etnología en el Port de Catarroja

511

El diputat provincial de Cultura, Xavi Rius, s’ha reunit hui a Catarroja amb l’alcalde, Jesús Monzó i la regidora de cultura i diputada provincial, Dolors Gimeno, per a posar les bases del que serà el futur museu d’etnologia del Port de Catarroja, projecte conjunt entre la Diputació i el consistori que encara ja la seua fase final.

Xavi Rius Museu Etnologia CatarrojaEn concret, el projecte consisteix de l’adequació de 2 barraques situades al costat de l’actual escola de capatassos que seran rehabilitades amb fons de la Diputació de València.

L’objectiu és generar nous espais oberts a la ciutadania perquè puguen conéixer més de prop les tradicions i costums valencians d’una zona rica en espais naturals i en la tradició agrícola vinculada al Parc Natural de l’Albufera.

Una vegada posades les bases i després d’escometre, des de totes dues administracions, els informes tècnics adequats, es procedirà al treball de rehabilitació. Segons les dades que manegen els tècnics, s’espera que a la fi del 2020 el projecte ja estiga finalitzat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.