L'ajuda de la Generalitat permet a Moncada contractar a una nova psicòloga social

1314

L'Ajuntament de Moncada compta des d'este mes amb els serveis d’una nova psicòloga social, la qual s'encarrega de vetlar pel benestar dels veïns i veïnes que pateixen situacions de marginació, inadaptació o pobresa.

El treball d'esta nova figura se centra a oferir una teràpia que convertisca les persones en agents actius del canvi, perquè puguen adquirir habilitats, competències i recursos per tal que es puguen enfrontar als seus problemes amb major probabilitat d'èxit.

Manolo Garcia, regidor de Serveis Socials Generals. ha explicat que amb la contractació d'esta treballadora es vol “potenciar la prevenció i l'autonomia de les persones”. Per eixe motiu, l'enfocament es basa tant en intervindre directament sobre els individus que necessiten assistència psicològica com en previndre que es desenvolupen factors de risc que puguen posar als individus en situacions d'exclusió o vulnerabilitat.

La psicòloga social també oferix teràpia grupal a través de la qual s'intenta fomentar la cooperació entre les persones. D'una banda, esta prestació es dirigix a familiars de persones en situació de dependència, i per l’altra, a homes i dones que desitgen millorar la seua autoestima i competències personals.

L’Ajuntament de Moncada ha contractat esta nova treballadora a través de les ajudes de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.