Agró Horta Nord rebutja l'ampliació de la V-21 i aposta per un carril VAO i més trens

1 lecturas

El col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord rebutja l'anunciada ampliació de la V-21, un projecte que tindrà un cost econòmic de 30 milions d'euros i que implica sacrificar 80.000 metres quadrats d'Horta.

Per a Agró Horta Nord, “en cas d'executar-se, el tercer carril de la V-21 suposarà un augment del trànsit de vehicles a motor. I, per tant, un increment de les emissions de gasos contaminants, fet que agreujarà encara més el procés de canvi climàtic que ja estem patint”.

Per a millorar la circulació en la V-21, AE-Agró Horta Nord aposta per aplicar mesures de prevenció del trànsit com instal·lar ja un carril VAO (Vehicles d'Alta Ocupació) i millorar el servei de rodalia de RENFE.

Els ecologistes consideren que la solució per als embossos no passa per ampliar la capacitat de càrrega de les carreteres, sinó per reduir el volum de vehicles que circulen per elles.

Agró Horta Nord també demana l’augment de la freqüència horària del tren de rodalia i l’abaratiment del preu del bitllet, amb l'objectiu de fer competitiu el ferrocarril públic amb el vehicle privat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.