Adrián de Museros i Moro de Massalfassar, finalistes de l'Individual de Frontó

1164

Este passat cap de setmana és disputaven les partides de tornada de les semifinals, dins del Campionat Autonòmic de Frontó Individual-Trofeu President de la Generalitat.

pilota-valenciana-individual-fronton

Adrián de Museros i Moro de Massalfassar feien valdre el resultat de l’anada, en la que ambdós aconseguien un bon avantatge que els donava molta confiança per afrontar les partides de tornada.

Per la seua part, Adrián de Museros, aconseguia també imposar-se, en este cas, al seu frontó, el de Xest, per un resultat de 27 a 41, que deixe veure el bon estat de forma del de l’Horta Nord, jugador que pareix que no passen els anys per ell. El seu adversari ha estat Adrián de Quart, un jugador que no ha estat en l’edició d’enguany al seu màxim nivell, mostrat al 2014 on és va proclamar campió.

L’altra semifinal, protagonitzada per Moro i per Pasqual de La Pobla, ha tingut una lectura pareguda, però, en este cas, ha estat més igualada. Després de guanyar Moro al seu frontó en l’anada, tocava disputar este passat diumenge la tornada, en este cas, al frontó de La Pobla. El brau jugador de Massalfassar aconseguia també imposar-se a Pasqual en el seu frontó, on cap jugador havia aconseguit traure cap punt en esta edició, per tant, ens trobem amb una final inèdita, que protagonitzaran dos jugadors que és coneixen a la perfecció, ja que, a més de ser cosins, han disputat infinitat de partides junts.

Cervera d’Alaquàs i Christian de Quart, finalista en la primera categoria

Pel que fa a la primera categoria, Cervera d’Alaquàs i Christian de Quart seran els protagonistes de la final. Cervera guanyava de manera contundent a Juanjo en la semifinal, mentre que Christian guanyava a Jose de nou al frontó de Benicarló. Àlex de Vinalesa i Andrés de Bugarra seran els jugadors que disputen la final de segona després de vèncer a Octavio i Naharros respectivament. Ja en tercera, Pepe Valls, jugador de Moixent disputarà la seua enèsima final, en este cas contra Alejandro de Quart de Poblet.

Pel que fa a les final d’entre semana, la primera d’elles enfrontarà a Julio de Vinalesa contra Paco de Meliana. En segona, espera rival Voro de Foios, de eliminatòria entre Miguel d’Atzeneta i Rixar de Meliana. Rafa d’Alfara i Fermín de Massalfassar disputaran la final de 3ª.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.