7 comerços de Xirivella renoven la seua aposta per la lluita contra el canvi climàtic

504

Xirivella_green_Commerce

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha presidit hui dilluns la renovació del distintiu Green Commerce a 7 dels 13 comerços locals de Xirivella adherits a aquesta iniciativa. 

La renovació es fa cada any, al mes d’abril es renovarà la resta de comerços. Els 7 comerços que han rebut hui el distintiu atorgat fa ara un any són Papereria Llibreria Xirivella, Optimil Xirivella, Forn Pastisseria Violeta, Carnisseria Casa Paco, Embotits Casa Toribio, Fraymar-Joieria i Bread and Cake Collection. 

Els principals objectius del segell Green Commerce són implicar al xicotet comerç en la lluita contra el canvi climàtic, promoure la responsabilitat mediambiental en el sector comercial i reduir el consum energètic i la producció de residus mitjançant tècniques senzilles. 

L’obtenció del distintiu Green Commerce és gratuïta, tractant-se d’un procediment senzill que no necessita de processos d’auditoria complexos. Els establiments poden contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local per tramitar-lo. 

Els avantatges que obtenen els comerços són reduir el consum dels recursos energètics, rebaixar el consum d’aigua, disminuir la generació de residus i facilitar-ne la reutilització, optimitzar l’ús de substàncies tòxiques, minimitzar l’efecte ambiental de les emissions atmosfèriques, dels sorolls i dels abocaments d’aigües, i retallar en despeses en transport, l’embalatge i l’emmagatzematge. La iniciativa Green Commerce s’emmarca en el projecte de la Comissió Europea, LIFE +.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.