50 aus decomissades pel Seprona seràn alliberades a La Costera de Puçol

8 lecturas
Puçol-Carduelis carduelis BLa Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Acció Ecologista-Agró, SEO/BirdLife i l'Ajuntament de Puçol faràn una solta col·lectiva d'aus al Paratge Natural Municipal de La Costera en el que s'alliberaran 50 exemplars que formen part d'un grup de 600 fringíl·lids que van ser decomissats pel SEPRONA a un silvestrista il·legal fa unes setmanes.
 
Després del seu pas pel Centre de Recuperació de Fauna La Granja del Saler, les aus decomissades estan sent anellades i alliberades per tècnics de la Conselleria i de SEO/BirdLife en diversos punts del territori, sempre en xicotets grups de 25-30 exemplars i al costat de punts d'aigua i en llocs amb vegetació adequada, per a garantir la seua supervivència.
 
La solta col·lectiva, que comptarà amb la presència de Julià Álvaro, secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic se celebrarà este dimecres, 29 de juliol, a partir de les 10:00 hores en el berenador de La Costera (zona dels paellers).
La Costera és un paratge natural municipal ubicat en la Serra Calderona i que des de 2011 gestiona AE-Agró, gràcies a un conveni de custòdia del territori signat amb l'Ajuntament de Puçol.
Amb este acte, a més a més de tornar de nou al medi natural a estes aus, des d'AE-Agró i SEO/BirdLife volem mostrar el nostre rebuig a les captures il·legals d'aus, un camp on les dos organitzacions portem anys treballant en defensa de les aus silvestres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí