480 contenidors i 400 papereres de Manises decorats en motiu de la campanya ‘Destino Manises Guapa’

661

L’Ajuntament de Manises ha finalitzat la campanya ‘Destino Manises Guapa’ amb la decoració d’un total de 480 contenidors amb dibuixos que pretenen conscienciar a la societat sobre el correcte ús d’aquestos elements per a mantindre una ciutat neta.

D’aquesta manera, finalitza la segona fase de la campanya que ja va decorar 400 papereres amb dibuixos fets pels xiquets de la ciutat. Aquesta iniciativa ha tingut un cost zero per a l’Ajuntament, que no ha pogut canviar els contenidors a pedal perquè els camions de recollida de la ciutat no estan adequats per aquest tipus de contenidors.

Amb aquesta campanya, segons explica Rafael Mercader, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, “pretenem conscienciar els veïns de la localitat amb la decoració de les papereres i contenidors per a mantindre una ciutat neta. Perquè una ciutat neta és responsabilitat de tots i per això, hem volgut involucrar els menuts, perquè ells són els millors ambaixadors de qualsevol ciutat que vulga ser innovadora i model de neteja i conscienciació ciutadana”.

Aquesta iniciativa es va iniciar a desembre de 2016 des de l’Ajuntament de Manises en col·laboració amb l’empresa valenciana Esferic Better Things amb l’objectiu d’involucrar a tota la població manisera per a mantindre una ciutat neta  durant les festes nadalenques.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.