40 associacions i comerços i milers de vistants refrenden l’exit de la Fira del Comerç de Xirivella

856

Un èxit de participació ciutadana i d’implicació dels comerços i les associacions. Este es el balanç de la Fira del Comerç i les Associacions que este passat cap de setmana s’ha celebrat a Xirivella. Milers de persones han disfrutat de les degustacions i les promocions dels comerços locals, al temps que han conegut la gran activitat associativa del municipi.

Enguany la fira ha tingut la participació de 40 associacions i comerços, que com a novetat han organitzat una passarel·la de moda. També hi ha hagut concerts dels grups Octava Polar, Mada Soul, espectacles d’humor i màgia, activitats i tallers de comerços i associacions i la Gala Interpret@ amb els guanyadors del Xirivella Sona 2016.

La regidora de Desenvolupament Local, Isabel García, explica que “s’ha de continuar apostant per esta Fira perquè és una gran oportunitat per als comerços locals per a exposar els productes de primera qualitat amb promocions que no hi ha al llarg de l’any. Des de l’Ajuntament volem potenciar les pròximes edicions de la Fira amb novetats interessants per aconseguir fer un gran punt de trobada de comerciants i clients”.

El regidor de Participació Ciutadana, Iván Tugues, es mostra satisfet del resultat i de la preparació de la Fira. “Ha sigut un projecte construït des de la participació de les associacions: fent reunions, dissenyant la programació, la seua difusió, etc. Han estat pràcticament tots els col·lectius: entitats socials, culturals, juvenils, entitats feministes, mediambientals, esportives i de protecció dels animals. Continuarem treballant en esta línia en pròximes edicions per a enfortir el teixit associatiu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.