26 comissions de Torrent i València, al III concurs de curtmetratges de les falles de Torrent

440

Torrent-falles-festival-curtmetratgesUn any més, la falla Nicolau Andreu, de Torrent, fica en marxa el seu concurs de curtmetratges que arriba a la seua tercera edició en la modalitat major i segona en la modalitat infantil i compta amb la novetat de que el certamen obri les seues portes a falles de fora de la capital de l’Horta Sud, de manera que falles de València participaran amb les seues obres.

Així  un total de 26 curtmetratges participaran en esta edició: 16 en la modalitat major i 10 en infantils, amb un augment de 5 més respecte a l’any passat. El pròxim dissabte, 4 d’octubre serà la gala d’entrega de premis adulta, a les 22.00 hores i diumenge, 5 d’octubre serà el torn de la gala infantil, al estil Hollywood.

Les comissions que participen són: Sant Roc, Barri Cotxera, Saragossa - Parc Central, Avinguda, Antonio Pardo, II Tram Avinguda, Carrer Benemèrita, Barri Sant Gregori, Escultor Vicente Pallardo, Padre Mendez, Plaça de la Concordia, Lope de Rueda-Verge del Puig i Falla Nicolau Andreu (Fora de Concurs). Però enguany també participen falles fora de Torrent, com ara: Blanqueries (Valencia), Sant Vicent- Amparo Iturbi (Valencia), Falla Ciudad Ros Casares (Valencia)

L’últim dia d’entrega dels treballs serà demà divendres, 19 de septiembre. Per la seua banda, el 2n Concurs de Curtmetratges Infantils "Objectiu Faller", compta amb les falles: Sant Roc, Barri Cotxera, Saragossa - Parc Central, Avinguda, Barri Sant Gregori, Antonio Pardo, Carrer Benemèrita, Lope de Rueda-Verge del Puig i Falla Nicolau Andreu (Fora de Concurs). En esta modalitat també concursa la Falla Blanqueries (Valencia)

Els curtmetratges es podran presentar físicament en el Casal de la Falla Nicolau Andreu, situat en C/ Sant Joan de Ribera 17 baix, Torrent, en suport DVD, CD o Pendrive. També es podrà remetre un correu electrònic a falla@nicolauandreu.es, amb un enllaç d'un servidor (Dropbox, Onedrive, Drive, Mediafire, Box, Wetransfer, etc) en el que es trobe un arxiu comprimit en format ZIP o RAR amb el vídeo i l'arxiu de text en què figuren les dades abans descrites.

La JLF de Torrent entregarà 6 premis, 3 en majors i 3 en infantils A estos premis només opten les falles Torrent.

Els premis de JLF són:

Concurs de Curtmetratges Major

- 1er Premi al Millor Curtmetratge

- Premi Enginy i Gràcia

- Premi a Millor Critica Local

Concurs de Curtmetratges Infantil

- 1er Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 2n Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 3er Premi al Millor Curtmetratge Infantil

Com a novetat, en el 2n Concurs de Curtmetratges Infantils, s’ha augmentat la quantitat de premis a entregar amb el fi de premiar a tots el infantils que participen. Els premis són:

- 1er Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 2n Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 3r Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 4t Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 5e Premi al Millor Curtmetratge Infantil

- 1er Accesit al Millor Curtmetratge Infantil

- 2n Accesit al Millor Curtmetratge Infantil

- 3er Accesit al Millor Curtmetratge Infantil

- 4t Accesit al Millor Curtmetratge Infantil

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.