21 xiquets i xiquetes formaran part del Programa d’Assistència Nutricional per a menors de La Pobla de Farnals

724

Un total de 21 xiquets i xiquetes de La Pobla de Farnals formaran part del Programa d’Assistència Nutricional per a menors implantat per l’Ajuntament a través d’una subvenció de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat.

La iniciativa té diversos objectius: garantir l’alimentació a menors de famílies que es troben amb grans dificultats de fer front a aquesta necessitat, oferir activitats d’oci i temps lliure a estos xiquets i xiquetes i afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral, permetent als pares i a les mares acudir a la seua activitat laboral o destinar temps a la recerca de feina.

L’ordre de la Generalitat, per a fer efectiva la subvenció, estipula que cal que s’adherisquen al programa com a mínim 20 menors pertanyents a unitats familiars de convivència que en el moment de la valoració de la necessitat no superen la quantia mensual de l’indicador públic de renda d’efectes múltiples (IPREM).

Des dels Serveis Socials de La Pobla de Farnals s’ha fet un intens treball per a localitzar al major nombre de famílies de la localitat que pogueren beneficiar-se del programa. Finalment, seran 21 els xiquets i xiquetes de La Pobla de Farnals als qui durant el mes de juliol se’ls facilitarà el desdejuni i el dinar. També gaudiran del servei de l’Escola d’Estiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.