192 veïns de La Pobla de Farnals se sumen al pacte contra la violència de gènere

675

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha desenvolupat la campanya ‘Uneix-te al pacte’, una iniciativa a través de la qual es convida a les persones a mostrar el seu rebuig a la violència masclista.

Pobla Farnals pacte violenciaLa campanya es va desenvolupar, en un primer moment, al nucli urbà i un total de 119 persones s’uniren al pacte. El 5 de maig es va portar al barri de la Platja, on es varen adherir 73 veïns i veïnes. ‘Uneix-te al pacte’, que compta amb una subvenció del Govern Central, està emmarcat dins del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere i té el suport del portal de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives sumatalpacte.com, a través del qual tant individus com professionals poden signar el document d’adhesió.

“Amb esta campanya es pretén implicar a tanta gent com siga possible en la lluita contra la violència masclista”, segons ha detallat l’edil de Benestar, Maria Carmen Benlloch.

Així, les persones participants reben una insígnia acreditativa del seu ferm compromís per posar fi a esta greu problemàtica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.