El 15K de Massamagrell obri les inscripcions el 28 de gener amb els primers mil dorsals a 10 euros

1052

Aquest dissabte, 28 de gener, a les 18:00 hores, s'obriran les inscripcions de la nova edición del 15K de Massamagrell. Els 1.000 primers inscrits en la modalitat TOP tindran una promoció dels dorsals a 10 euros juntament amb l'equipament: pantalons i samarreta. “S'espera, com en edicions anteriors, que aquesta promoció dure unes poques hores”, ha explicat el president del CA Massamagrell, J. Enrique Acuña.

“Una vegada més, Massamagrell es bolcarà amb el 15K. En aquest 2017, volem que la XVI edició de la 15K mantinga a Massamagrell com una de les carreres amb major participació en el Circuit de la Diputació de València, circuit homologat per la Real Federació Espanyola d'Atletisme. No es tracta d'un recorregut fàcil, el seu exigent traçat i la seua habitual rampa cap al polígon, faran mossa en els corredors”, comenta l'alcalde i regidor d'Esports, Paco Gómez.

Aquesta prova de l'Horta Nord pretén seguir traspassant les fronteres autonòmiques i es pot considerar com una de les grans competicions dins del calendari nacional. De fet s'esperen que acudisquen atletes d'altres províncies espanyoles.

El 13 de maig de 2017 a les 19:00 hores donarà començament la carrera amb un traçat urbà de 15.000 metres. Comptarà amb dos llocs de proveïment en el quilòmetre cinc i deu i altres facilitats com a pàrquing, atenció sanitària, massatge, dutxes i vestuaris així com servei de guardaroba. Des de la localitat es pretén crear un ambient sensacional perquè tant els corredors com els veïns “gaudisquen d'un dels esdeveniments esportius més importants del municipio”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.