Més de 1000 veïns d'Albalat dels Sorells reben ja el ban municipal al seu mòbil

40 lecturas

Albalat dels Sorells va ser dels primers pobles a posar en marxa el Ban WhatsApp l'abril de 2016 aprofitant la famosa APP WhatsApp. Ara la xifra d'usuaris d'este servei se situa en 1024 veïns.

Jóvenes con adicción al WhatsAppPer a Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, la posada en marxa d'esta idea del Ban WhatsApp ha permés que molts veïns i veïnes puguen estar informats de tot el que ocorre al poble encara que no estiguen físicament a Albalat. Va ser una iniciativa que a poc a poc s'ha anat estenent a altres poblacions del voltant per la bona acollida que té i per la seua utilitat. Prova d'això sons els més de 1.000 usuaris actuals a Albalat.

Clarmaunt ha explicat que “hui este servei es fa pràcticament indispensable i això que només porta en funcionament poc més de 2 anys”.

647 54 58 42

Per donar-se d’alta només cal agregar el número de telèfon <a href=”tel:+34647545842″>647 54 58 42</a> a l’agenda de contactes del teu telèfon mòbil i envia un missatge per WhatsApp, al número que has guardat. Indica vull rebre el BanWhatsApp, afig el teu nom i cognoms. En tot moment és podrà donar de baixa amb un simple missatge on s'indique ‘Baixa ban’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí