Més de 1000 veïns d'Albalat dels Sorells reben ja el ban municipal al seu mòbil

1167

Albalat dels Sorells va ser dels primers pobles a posar en marxa el Ban WhatsApp l'abril de 2016 aprofitant la famosa APP WhatsApp. Ara la xifra d'usuaris d'este servei se situa en 1024 veïns.

Jóvenes con adicción al WhatsAppPer a Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, la posada en marxa d'esta idea del Ban WhatsApp ha permés que molts veïns i veïnes puguen estar informats de tot el que ocorre al poble encara que no estiguen físicament a Albalat. Va ser una iniciativa que a poc a poc s'ha anat estenent a altres poblacions del voltant per la bona acollida que té i per la seua utilitat. Prova d'això sons els més de 1.000 usuaris actuals a Albalat.

Clarmaunt ha explicat que “hui este servei es fa pràcticament indispensable i això que només porta en funcionament poc més de 2 anys”.

647 54 58 42

Per donar-se d’alta només cal agregar el número de telèfon <a href=”tel:+34647545842″>647 54 58 42</a> a l’agenda de contactes del teu telèfon mòbil i envia un missatge per WhatsApp, al número que has guardat. Indica vull rebre el BanWhatsApp, afig el teu nom i cognoms. En tot moment és podrà donar de baixa amb un simple missatge on s'indique ‘Baixa ban’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.