Massamagrell va ser tot festa amb la seua Cavalcada del Ninot 2017

4438

Dissabte passat, Massamagrell en ple estava o bé desfilant en la Cavalcada del Ninot de les Falles 2017, o bé gaudint, des de les voreres del Carrer Major i adjacents, de les carrosses, disfrassos, balls i cabrioles dels membres de les set comissions falleres que participaven.

El de menys era el premi, ja que des del primer premi al seté, tots els galardons tenien una dotació económica idèntica. L'objectiu -que per lo vist i vixcut, es va aconseguir de llarg- era que la població sancera ixquera al carrer i formara part de la festa.

El jurat va tindre una difícil tarea a l'hora de valorar unes comparses que es desferen en simpatia, gràcia i creativitat, tant en l'elaboració dels disfrassos, la coreografia, com en la forma de convidar a tots els presents a tota sort de llepolies, tirant inclús de pernil, pastetes i mistela, segons el moment.

En resum, tot un desplegament de festa que va deixar en mera anècdota la boira que presagiava ja el temporal de hui. No va fer-se present a Massamagrell. L'entusiasme i les ganes de passar-ho bé foren més que suficients per fer-se una vesprada de festa, color i música que el poble sancer gaudí com mai.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.