EUPV concorrerà en solitari a les eleccions municipals de Museros

1184

EUPV Museros ha decidit en assemblea presentar-se en solitari als comicis municipals del pròxim 26 de maig i no realitzar cap coalició preelectoral.

Museros EUPV asambleaLa decisió s’ha pres en haver obtingut aquesta opció el suport de la majoria de persones en diverses reunions de l’assemblea on es plantejava la possibilitat d’enllestir pactes conjunts.

D’aquesta manera, EUPV Museros es presentarà a les eleccions amb una llista encapçalada per Beatriz Sánchez Botello. La candidata a l’alcaldia és actualment regidora d’Esquerra Unida en l’Ajuntament de Museros, on governa dins d’una coalició d’esquerres amb el PSPV, Compromís i Podem.

En aquest sentit, el col·lectiu de Museros valora de manera positiva i favorable el treball fet, i els resultats obtinguts per al municipi, del govern municipal d’esquerres que ha funcionat els últims quatre anys.

Segons Sanchez Botello, “EUPV Museros és partidària de seguir treballant en confluència, en la mesura que siga possible,  amb els grups d’esquerres tant si la ciutadania decideix amb el seu vot una majoria suficient per a governar com des de l’oposició”.

EUPV-Museros concorrerà als comicis amb un ample programa que abasta tos els aspectes de la vida ciutadana en la localitat, regits sempre per la inclusió, el feminisme, la participació, l’ecologia i la remunicipalització dels serveis públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.