Quantcast

PP, Ciudadanos i Guanyar impedeixen que els diners de les multes dels semàfors es puga invertir a Catarroja

semàfors catarroja

Guanyar Catarroja, Ciutadans i Partit Popular varen impedir en els seus vots que s’aprovarà la proposta presentada pel nou equip de Govern de l’Ajuntament de Catarroja, format ara per Compromís i PSOE, per a què l’excés d’ingressos a causa de les multes dels semàfors sobre la quantitat prevista es destinara a inversions com la remodelació de l’edifici de l’escola d’adults o la nova avinguda Diputació.

D’aquesta forma, segons afirmen els portaveus de Compromís i PSOE “els 111.000 euros recaptats per les càmeres sobre la quantitat prevista acabarà amortitzant deute municipal i no podrà invertir-se a Catarroja”.

Martí Raga (Compromís) i Juan Martínez (PSOE) lamenten que “la pinça formada per Guanyar amb Ciutadans i Partit Popular acabe beneficiant als bancs, que rebran els diners, abans que als veïns de Catarroja”.

Per al govern municipal sorprèn especialment “l’actitud poc constructiva de Guanyar i Ciutadans, que han sumat els seus vots al Partit Popular, únic responsable de la instal·lació de les càmeres de foto-rojos en la población”.

Compromís i PSOE recorden que va ser Soledad Ramón la que va signar el contracte amb l’empresa instal·ladora sent alcaldessa de Catarroja i presidenta de la Mancomunitat i la que va sol·licitar l’adquisició de sis càmeres en la població.


 
 
 

3 Responses to PP, Ciudadanos i Guanyar impedeixen que els diners de les multes dels semàfors es puga invertir a Catarroja

 1. Pingback: Ciudadanos Catarroja sugiere que el dinero de las multas de los semáforos se destine a asuntos sociales

 2. JMLL 5 de diciembre de 2015 en 12:34

  Un titular penoso y sesgado. La manipulación por lo visto es gratis.

  Nota de uno de los concejales de Guanyar:

  “Aquest és el nivell de Compromís de Catarroja (i el seu portaveu que és qui redacta les notes, Martí) sobre el Ple Extraordinari d’ahir. Una nota que no diu que Guanyem Catarroja va proposar que 17.000€ dels diners tractats foren destinats a Benestar Social, diners que l’equip de govern ens va fer creure que sols es podia destinar a “rajola”, motiu, entre altres, per el qual vàrem votar en contra. Ara, igual que Felipe González amb Anguita, parlen de “pinça” i de no sé que més ximpleries.”

  Responder
 3. Pingback: Guanyar Catarroja acusa al equipo de Gobierno de “faltar a la verdad” para destinar las multas del sistema ‘fotorrojos’ a obras

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *