Castelló obri una nova edició de la Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal a la Pèrgola

12 lecturas

La Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal ha obert avui les seus portes al recinte firal de la Pèrgola i del parc Ribalta, que acolliran una nova edició de l'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Castelló entre el 2 i el 5 de gener. La programació inclou tallers i atraccions dirigides a xiquets, xiquetes i joves de 0 i 14 anys. Tant l'entrada com la participació en aquestes activitats és gratuïta.

El regidor d'Infància, José Luis López, ha destacat la diversitat de les activitats que contempla la Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal. "Enguany hi haurà plans per a tota la família, amb propostes lúdiques, culturals, científiques i esportives per als més joves de la ciutat", ha explicat. Amb aquesta iniciativa, segons l'edil, es potencia la creativitat dels xiquets i xiquetes de Castelló, així com s'ofereix una alternativa d'oci amb activitats a l'aire lliure.

L'horari de la Fira d'oci infantil i juvenil entre el 2 i el 4 de gener és de 10.30 fins a les 14.00 hores al matí i de 16.30 a 20.00 hores a la vesprada. El dia 5 de gener se celebrarà només en horari matutí, de 10.30 a 14.00 hores.

La programació de la fira està composta per 25 activitats. Una mica més de la meitat, 14 d'elles, transcorre a l'interior del recinte de la Pèrgola. Entre elles destaca un castell inflable, un contacontes, un pintacares, un taller de ciència màgica i una zona amb videojocs. La resta de les 11 activitats seran a l'aire lliure, com per exemple una carrera de vehicles a pedals, un tren ecològic i un divertit circuit d'obstacles wipe out.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí