Bonrepòs i Mirambell entrega els II Premis Sambori Local

7 lecturas

Bonrepòs i Mirambell va celebrar la Gala dels Premis Sambori Local que va servir per reconéixer els textos més originals i creatius dels xiquets, xiquetes i adolescents de Bonrepòs i Mirambell tant de primària com secundària.

La cerimònia, que es realitza a nivell local des del passat any, va tindre una gran acollida i els jóvens escriptors han rebut el reconeixement al seu treball, motivant-los per a continuar creant relats cada dia millors.

Durant l'acte, conduït per Xusa Alemany, els xiquets i xiquetes guanyadors van explicar els seus contes mentre es projectaven en una pantalla gegant. A l'acte van assistir representants de l'equip de govern i d'Escola Valenciana com a entitat organitzadora d'aquest certamen literari, el més important d'Europa per nombre de participants.

La regidora de cultura i educació, Rosella Antolí, va agrair "als mestres de l'escola la important tasca d'animació a l'escritura que realitzen a l'escola" i va encoratjar a les famílies a llegir els escrits dels seus fills i filles "perquè els emocionarà la creativitat, la fantasia i els valors que transmeten". L'ajuntament té previst editar pròximament un llibre amb tots els relats guanyadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí