Quantcast

La sèptima edició de la Ruta de la Tapa de Picanya serà la més gran de les celebrades fins ara

tapa alqueria la seu ruta de la tapa picanya

Una de las propuestas de Alqueria La Seu: canelón de confit de pato y setas a la naranja.

Arriba l’edició més gran de la PicaNYAM!, Ruta de la Tapa per Picanya. El cap de setmana del 8, 9 i 10 d’abril tindrà lloc una nova edició d’esta exitosa iniciativa que, organitzada per l’Ajuntament de Picanya i l’hostaleria local, ha anat a més en cada edició.

La primera novetat d’esta sèptima PicaNYAM! és el fet de que, per primera vegada, els establiments participants oferiran tapes ja des de la vesprada i nit del divendres. Una ampliació horària molt interesant què permet encetar la ruta ja el divendres i poder tastar un major nombre de les delícies què ofereix la ruta.

A més, enguany seran vint-i-dos els locals participants, un rècord de participació que permet als veïns poder disfrutar d’un menú de quaranta-quatre tapes, dos per local, en una oferta que mai s’havia arribat a poder oferir en les anteriors edicions.

Premis

Com en anys anteriors, els participants de la ruta podran optar a guanyar dos sopars (per a dues persones) i per mitjà de les xarxes socials municipals es podrà optar a guanyar 10 tapes.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *