Quantcast

Foios paga el segon termini del Xarxa Llibres a 442 beneficiaris

Hui dilluns l’ajuntamet de Foios ha fet efectiu el pagament del segon termini de la Xarxa Llibres, 39.340,66 amb 442 beneficiaris, que se sumen als 52.246,45 € de la primera fase, que va comptar amb vora 545 beneficiaris.

01.aldaia.librosdetexto

El programa Xarxa Llibres suposa la creació d’un Banc de Llibres que busca la gratuïtat dels llibres de text per a les famílies de Foios amb alumnes en Educació Primària i Secundària, cofinançat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Foios.

Este programa de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport per a la reutilització de llibres de text i materials curriculars a través de la creació d’un Banc de Llibres per als centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana, busca no només la gratuïtat dels materials, sinó també el foment de la coresponsabilitat, la cooperació entre l’alumnat i fomentar les actituds de respecte i ús responsable dels béns finançats amb fons públics.

El mateix regidor d’Educació, Juanjo Civera, ha volgut agrair la feina realitzada per totes les parts implicades en el desenvolupament de l’esmentat programa, “agraïment que que volem fer extensible a les famílies, equips docents dels centres educatius i a les AMPAS, i al personal tècnic de l’Ajuntament, ja que sense la implicació de tots ells no hauria estat possible un programa social tan ambiciós”.


 
 
 

Una Respuesta de Foios paga el segon termini del Xarxa Llibres a 442 beneficiaris

  1. Xavier 25 de octubre de 2016 en 14:14

    Abans oposició al PP, ara gestió, rigor en l’administració dels recursos i previsibilitat en l’acció de govern i amb els socis de govern lleialtat i coordinació.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *