Generalitat iniciarà este mes les obres del CEIP Sant Clement pendents d'executar des de 2018

10 lecturas

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport iniciarà este mes de maig les obres de retirada i substitució d'elements de fibrociment que es troben en diverses instal·lacions del CEIP San Clemente de Sedaví.

La regidora de Compromís per Sedaví, Filo Baixauli, ha explicat que "La licitació es va iniciar la legislatura passada quan, en 2018, es va formalitzar el contracte per a executar les obres durant el període estival, mentre l'escola estiguera tancada. No obstant això, l'empresa licitadora va renunciar al projecte al·legant una pujada de preus per part dels seus proveïdors".

Aquesta remodelació, licitada per més de 300.000 euros, contempla també reformes estructurals i d'adequació en els banys, i la substitució de totes les finestres per a millorar la qualitat acústica i tèrmica de les aules.

Baixauli ha explicat que "esta obra ha sigut especialment esperada pels usuaris i usuàries del centre, donada la llarga trajectòria que ha tingut el projecte". En la mateixa linea s'ha expresaat el portaveu de la formació, Ferran Baixauli, que ga valorat "molt positivament que la Conselleria d'Educació, amb el nostre company Vicent Marzà al capdavant, aprovecheel confinament per a iniciar l'execució de les obres"

Compromís per Sedaví entén que, ara des de l'oposició, "cal secundar i vetlar pel compliment de projectes que es van quedar per finalitzar la legislatura passada; com la escoleta de 0 a 3 anys que es tenia previst instal·lar en les antigues dependències del conserge del CEIP Sant Clement".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí