L’Agrupación Musical l’Amistat celebra el XIX Festival d’Orquestres de Quart de Poblet

Quart-Orquestra-Amistat-concierto
El XIX Festival d’Orquestres de Quart de Poblet es va celebrar el passat dissabte, 7 de juny, en l’Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet. Al festival van actuar la Jove Orquestra de la Unió Musical de Sueca, com a formació convidada, i l’Orquestra de l’Agrupació Musical L’Amistat, com a amfitriona. L’acte el van presentar dos jòvens cellistes de l’Amistat, Iris Carbonell i Paula López.
L’orquestra de Sueca, dirigida per Rafael Ortí, va tocar Esbossos del Caucas (Ivanov), El príncep d’Egipte (S. Schwartz) i My Fair Lady (F. Loewe).
L’Orquestra de l’Amistat, dirigida per Isidro Coll, va interpretar The Snowman, una obra d’Amparo Edo, una compositora valencia de música de cinema que treballa a Hoollywood. També van tocar Leyendas de Pasión (J. Horner), Cinema Paradiso (E. Morricone), Desayuno con diamantes (J. Horner) i Piratas del Caribe (K. Baldet).
La regidora de Cultura de Quart, Cristina Mora, va entregar al president de la Unió Musical de Sueca un socarrat de Manises en record per la seua actuació.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *