Mislata serà la localitat amfitriona de les XVI Trobades d’Escoles en Valencià de la comarca de l’Horta Sud

0
80

Mislata serà la localitat amfitriona de les XVI Trobades d’Escoles en Valencià de la comarca de l’Horta Sud, organitzades la Coordinadora d’Escoles en Valencià de l’Horta Sud, Guaix. A la Trobada es farà un homenatge a Vicent Andrés Estellés.

Les Trobades es celebraran a la primavera de 2013 després de la presentació del projecte a l’Ajuntament de la localitat i la comunitat educativa del poble. Mislata acollirarà la Trobada per primera vegada. Ara només resten Catarroja i Sedaví com a pobles que no han celebrat les Trobades.

La seu de les Trobades s’ha comunicat als representants del centres educatius en la reunió de coordinació comarcal celebrada a Torrent aquesta setmana, on més d’un centenar de professors, professores i directius de centres van analitzar la situació actual i el futur de l’educació en valencià.

En la reunió també es van presentar les bases per al XVIé concurs per tal d’escollir un cartell anunciador i l’eslògan de la trobada i en el què pot participar tot l’alumnat dels centres d’ensenyament en valencià o immersió lingüística dels cicles d’infantil, primària, ESO i batxillerat. Es podrà presentar un cartell per centre i es lliurarà el premi en la propera reunió de coordinació fixada el 15 de novembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here