La Junta Local Fallera unix falles, solidaritat i esport a través de la XXI Llegua Urbana ‘Ciutat de Torrent’

0
68

La Junta Local Fallera de Torrent organitza la XXI Llegua Urbana “Ciutat de Torrent” amb l’objectiu d’unir esports, solidaritat i falles. La carrera té un caràcter solidari, ja que al retirar el dorsal cada participant aportarà un mínim de 1 litre d’oli més 1 kg d’aliments o un litre de llet, que es van a destinar al “Punt d’aliments de Torrent”.
Com a novetat, per primera vegada enguany dins de la classificació general hi haurà una classificació de fallers I falleres locals per a motivar l’esport entre les 29 comissions de la ciutat i involucrar-les en les activitats veteranes de la ciutat com esta Llegua Urbana.

La inscripció és totalment gratuïta i es podrà realitzar en les oficines de la F.D.M. (C/ Constitució, 49) o per telèfon (96 156 23 46) o fax (96 156 17 31). Del 24 de juny del 2013 fins al dijous, 4 de juliol del 2012 a les 13:00 hores.

Els reponsables de la prova recorden que no es deixarà córrer cap atleta sense la inscripció correcta. Els dorsals es podran retirar fins a 30′ abans de donar l’eixida en la zona preparada a este efecte. Al retirar el dorsal, cada participant aportarà un mínim d’1 litre d’oli més 1 kg d’aliments o 1 litre de llet, destinats al “Punt d’aliments de Torrent”, Sent l’Eixida i la Meta la Avinguda al Vedat (parc Infantil).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here