Infodona d’Alboraia rep a la directora general de Família i Dona de la Conselleria

0
84

infodona Alboraya02La directora general de Família i Dona, Laura Doll, va visitar les intal·lacions de Infodona situades en el número 33 del carrer Peris Aragó, a l’edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alboraia. “És necessari que des de les institucions recolzem centres d’atenció i assessorament a les dones, perquè a poc a poc la igualtat siga un fet en la societat actual”, ha comentat Susana Cazorla, regidora de Benestar Social.

El centre de Infodona situat a Alboraia pertany a una xarxa de centres en els que l’objectiu és prestar serveis d’atenció i assessorament a dones, grup de dones i altres entitats que ho sol·liciten. La dinamització del centre està a càrrec de Carolina López, Agent Social d’Igualtat i Oportunitats, que dirigeix des d’Alboraia tota la zona de la comarca de l’Horta Nord.

“A les oficines vénen dones que necessiten una orientació sociolaboral, entre unes altres i a més des de Infodona col·laborem amb l’Ajuntament i els col·legis amb campanyes de sensibilització sobre igualtat, i també treballem amb dones que han patit maltractament”, ha explicat López.

Durant la visita, l’alcalde, Miguel Chavarría i la regidora de Benestar Social van mostrar a la directora general de Família i Dona, Laura Doll, cadascun dels departaments municipals de l’àrea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here