EU demana que l’entrevista no puntue més que la formació o la situació socioeconòmica per accedir a les beques de Diputació

EU de Catarroja demana a l’Ajuntament de Catarroja que l’entrevista no puntue més que la formació o la situació socioeconòmica per accedir a les beques de ‘La Dipu te beca’. Per això EU demanarà l’expedient de tot el procés obert per atorgar les beques de la Diputació per a joves per analitzar al detall aquest pla al coniderar que “s’ha utilitzat per a triar arbitràriament als seus beneficiaris”.
Per a EU de Catarroja, “el PP de Catarroja obvia la proposta de bases, feta des de la pròpia Diputació de València, també governada per PP”, on diu que “l’entitat local també prendrà en consideració, sempre que açò siga possible, la situació socioeconòmica de la unitat familiar del sol•licitant”.

Per a la portaveu d’EU de Catarroja Rosa Pérez Garijo “revisarem i controlarem tot el procés. L’Ajuntament no és una agencia de col•locació al seu servei d’alguns, i que per damunt d’interessos partidistes s’ha de garantir una institució que governe per a tots/es des de la igualtat d’oportunitats i des de la més absoluta transparència”.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *