El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres d’ampliació del camí de la Fita de Silla

0
106

CAMI FITA SILLA 4Aquest matí el secretari autonòmic d’Agricultura, Alfredo Gonzalez Prieto, junt amb l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, el regidor d’Hisenda, Marcos Zaragozá, i el president de la Junta Local de Recs, José Alapont, han visitat els treballs d’ampliació del camí de la Fita que es troben en fase d’execució i que tenen prevista la seua finalització per al mes de maig.

Una obra que es troba, junt amb la millora de camins rurals, dins del Pla especial de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, promogut per la Generalitat Valenciana, i en el qual, Silla compta amb 250.000 euros de pressupost. Té un termini d’execució de sis mesos.

Després del replanteig que s’ha efectuat sobre el terreny dels nous límits del camí i l’eliminació d’arbres fruiters, s’ha fet el moviment de terra i la construcció del terraplé per a la nova explanada. El pas següent és la construcció del ferm, les obres de fàbrica i la pavimentació amb capa asfàltica de rodament. En aquest Pla també estan incloses les millores del camí del cementeri, caseta de Navarro, camí del Maser i la Font del Crist.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here