El PSPV-PSOE s’integrarà en un Govern liderat per Compromís a Meliana

0
142
SusanaMarínPSOE
Susana Marín, candidata socialista.

Els grups polítics de Compromís i del PSPV-PSOE de Meliana han firmat un acord de govern per a tota la legislatura “que garantix la majoria suficient per a portar endavant un programa de progrés i de canvi a l’Ajuntament de Meliana”, tal com van reflectir les urnes el 24 de maig en atorgar a Compromís set regidors –la força política més votada- i dos al PSPV-PSOE. Junts sumen la majoria suficient d’una corporació de 17 membres.

El candidat a l’alcaldia de Compromís, Josep Riera, explica que “des del primer moment hem tingut clar que calia un govern estable per a poder aprofitar la legislatura des del minut u i poder actuar des del primer moment en favor de la ciutadania, especialment en aquells temes més sensibles com ara l’ocupació, les ajudes d’emergència o l’escolarització”. Amb esta finalitat, els valencianistes han plantejat als socialistes una incorporació oberta i sincera de col·laboració dins d’una estructura de govern que s’organitzarà en quatre grans àrees: el foment econòmic i el foment de l’ocupació; el benestar social amb dos subàrees, una educativocultural i una altra més social; territori i sostenibilitat i la governança.

Com diu Susana Marín, cap de llista del PSPV-PSOE: “volem contribuir a formar un equip capaç de gestionar amb solvència, durant els próxims quatre anys, les línies programàtiques comunes i acordades, per a retornar a Meliana un govern honest i progressista”. En este context, el regidor i la regidora socialistes formaran part de la Junta de Govern Local i gestionaran les àrees d’Educació, Igualtat i Joventut, i també Esports i Salut. A més, participaran de la representació en els diferents òrgans municipals i supramunicipals. El primer pas serà votar Josep Riera com a alcalde en el ple d’investidura.

“L’acord recull el compromís de treballar conjuntament amb els diferents governs i òrgans comarcals per un veritable canvi de progrés, i establix alguns punts d’actuació prioritaris com ara la creació d’ocupació amb un pla de xoc, l’augment de les partides socials, la consideració singular del nucli de Roca pel que fa a la presència de l’administració municipal i la representació institucional, i l’aposta decidida per la participació ciutadana i la transparència”, expliquen des de Compromís.

En esta línia, les organitzacions firmants han presentat l’acord als respectius col·lectius i també a la resta d’organitzacions de l’esquerra progressista de Meliana: l’Assemblea Ciutadana de Meliana, amb un regidor, i Esquerra Unida, sense representació a l’Ajuntament. L’acord firmat es farà públic en diferents espais de comunicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here