Quantcast

Jaramillo es reuneix amb dotze municipis per a aprofundir en la transparència de les administracions locals

Diputacion-TRANSPARENCIA-reunión-Jaramillo

El diputat provincial de Transparència, Roberto Jaramillo, s’ha reunit en la seu de la Diputació de València amb regidors responsables de la transparència i alcaldes de Requena, Benaguasil, l’Eliana, la Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Alaquàs, Aldaia, Mislata, Paterna, Picanya, Quart de Poblet i Xirivella amb la finalitat d’aprofundir en el treball que requereix la normativa actual per a aconseguir unes administracions públiques transparents.

Regidors i alcaldes de Requena i d’onze municipis del Camp de Túria i l’Horta transmeteren al diputat en la reunió la seua experiència fins ara sobre la publicació de conceptes i la transmissió de dades a la ciutadania que exigeix la normativa de transparència en els seus ajuntaments.

El diputat manifestà que la labor en aquest àmbit consisteix “no sols en publicar dades, sinó més aïna a traduir-los a un llenguatge comprensible i clar per a la ciutadania en els portals de transparència” per a la qual cosa advocà per la formació contínua dels treballadors públics.

Per a Jaramillo, “a més, amb aquesta tasca també detectem on fallen les institucions en aquest sentit, per això així podrem millorar l’obertura a la població”.

El diputat recordà finalment als edils la seua importància en “l’àmbit d’elaborar ordenances públiques que servisquen per a augmentar la transparència, la proximitat i la major participació possible de les persones en les institucions que els governen”.


 
 
 

Una Respuesta de Jaramillo es reuneix amb dotze municipis per a aprofundir en la transparència de les administracions locals

  1. Pingback: concejales de Transparencia de 6 municipios de l'Horta abordan en la Diputación la aplicación de la normativa vigente

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *