Compromís demana que s’ajorne el pagament de taxes i impostos als desocupats i aquells de baixos ingressos

0
28

Compromís per Paiporta ha presentat una moció per tal que l’Ajuntament establisca un ajornament en taxes i impostos per a desocupats i també per aquells contribuents amb baixos ingressos, aquells que la renda per càpita d’unitat familiar no supere els 481 euros mensuals, és a dir, el 75% del Salari Mínim Interprofesional (641, 40€/mes).
Des del grup, demanen que en tots dos casos l’ajornament es puga aplicar fins a 24 mesos i sense que es cobren interessos de demora.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, ha remarcat que “les administracions han de ficar els mitjans per ajudar a les persones més desfavorides i donar les màximes facilitats a aquelles que volent complir amb les seues obligacions tributàries la situació no els ho permet”.

A més, Martín ha recordat que “quan una família no paga un rebut, la situació encara s’agreuja més, donat què aquest fet els impedeix accedir a determinades subvencions i ajudes públiques”, i afegeix “amb aquesta mesura evitaríem aquestes situacions”.

La proposta de Compromís es per a les taxes i impostos de 2013, però des del grup també demanen que es puga aplicar a aquelles famílies que per causes sobrevingudes no hagen pogut fer front als pagaments de l’exercici actual “són moltes les famílies que tenen a tots els seus membres en l’atur i són cada vegada més les que ja no en tenen cap ingrés”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here