El ple fa seua la demanda dels veïns de Xirivella de major freqüència de pas del transport públic

14 lecturas

El ple municipal de l'Ajuntament de Xirivella ha aprovat per unanimitat una moció sobre transport públic proposada i redactada per la Federació d'Associacions Veïnals Silvel·la de Xirivella amb reivindicacions històriques com ara major freqüència de pas dels autobuses.

mocio-transport-ple-xirivella

En el text s'acorda demanar un abonament transbord de 13 euros com a màxim, un bo 10 amb preu màxim de 8 euros, la sol·licitud del carril bus en l'avinguda del Cid, major freqüència de pas sobretot en hores punta, la instal·lació de marquesines en totes les parades d'autobús i el plec de condicions per a concurs en sis mesos, per a adjudicar-lo en un any com a màxim.

El text, que va llegir al ple Paco Magro en representació de la Federació, ha sigut aprovat per tots els grups amb representació en el ple de l'Ajuntament i es traslladarà a la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a l'Ajuntament de València i al Ministeri de Foment.

Nova regidora de Festes

Al mateix ple va prometre el càrrec la nova regidora de Festes i Economia del Bé Comú, María José García Grande, qui substituïx en el càrrec a Laura Moreno Anaya. Un canvi que es fa d'acord amb el sistema de rotacions aprovat pel grup municipal de Sí Se Puede Xirivella.

nova-regidora-festes-xirivella

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí