La Federació Cultural Valenciana de Vela Latina participa en XI Festa aniversari de la Marina

13 lecturas

La Federació Cultural Valenciana de Vela Llatina participa en la XI Festa aniversari de la Marina amb una exhibició el dissabte 15 de setembre. Des de primeres hores del matí el públic assistent podrà veure de prop les barques de Vela Llatina de l’Albufera i conéixer la seua forma d’aparellar. Ja a la vesprada, a les 16.00 hores, les barques de Vela Llatina realitzaran una exhibició.

La Marina de València celebra més d’una dècada de vida l'origen de la qual es remunta a l'any 2007, quan la capital valenciana va exercir de seu de l’America’s Cup, prestigiosa competició de vela que va impulsar la transformació de la dàrsena nord.

Per a commemorar l’aniversari, el Consorci València 2007, òrgan gestor de la Marina, vol plasmar la seua aposta estratègica d'obrir el front marítim a la ciutadania amb una sèrie d'activitats variades que conviden a la ciutat de València a gaudir de ple de la seua Marina, entre elles, la vela llatina amb la col·laboració de la Federació Cultural Valenciana de Vela Llatina.

 

Exhibicions a l’Albufera

El calendari de Vela Llatina a l’Albufera continua endavant. Diumenge 16 de setembre se celebrarà l’exhibició de Sant Miquel organitzada per la Comunitat de Pescadors de Catarroja; dissabte 22 serà el torn de l’exhibició organitzada per la Vela Llatina El Perellonet; i  tancarà la temporada el Memorial organitzat per l’Associació de Vela Llatina de Silla, el 29 de setembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí