La Jove Orquestra de la Unió Musical d'Alaquàs, entre les millors de la Comunitat Valenciana

10 lecturas

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, ha rebut aquest matí al seu despatx al president de la Unió Musical d’Alaquàs, Lute Fernández, al director de la Jove Orquestra de la Unió Musical d’Alaquàs, Enric Parreño, i al compositor Andrés Soto amb motiu de la seua participació el proper diumenge 25 de febrer en el II Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana.

García Campos ha realitzat aquesta recepció per tal de felicitar-los de primera mà i desitjar-los sort en aquest important certamen en el que participaran 70 músics d’Alaquàs.

A la recepció ha assitit Andrés Soto Marín, compositor de l’obra Cocorí o la Rosa y el Niño, Suite nº1 que els músics alaquasers interpretaran el diumenge. Nascut a Costa Rica, és compositor de bandes sonores i ha composat música per a 25 curtmetratges, 2 pel·lícules de presentació, documentals, videojocs i música per a ensembles orquetrals i músiques de càmera.

Han estat presents també en la recepció els músics alemanys Christian Keller, Diana Regina Metzing, Svitlana Urintsova i Bodam Lee motivats pel projecte musical entre la UMA i l’escola de música de Marburg (Alemanya) iniciat el passat mes d’octubre.

700 veïnes i veïnes

El certamen ha tingut una gran acollida per part de les veïnes i veïns d’Alaquàs que han pogut assistir als diferents assatjos en obert que la Jove Orquestra ha realitzat a la localitat. De fet, 7 autobusos amb més de 700 veïnes i veïns assistiran al Certamen el proper diumenge.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí