Quantcast

Manises celebra una nova edició de ‘Nadal al Carrer’

cartell começEl proper dia 12 de desembre la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manises organitza la seua sisena edició de Nadal al carrer a l’eix comercial de Masia La Cova. Aquesta iniciativa té com a prioritat dinamitzar Manises per Nadal, fomentar que els manisers puguen gaudir d’un entorn sostenible, amé i dinàmic, en absència de vehicles, per tal de donar a conéixer l’oferta comercial existent en el municipi invitant-los a passar un dia agradable, d’oci i festiu amb la família i amics.

Nadal al carrer se celebrarà en l’eix comercial Masia de la Cova, Plaça Dos de Maig i Rodrigo Botet, tancant la zona al tràfic, perquè es puga passejar tranquil·lament i es desenvoluparan durant tota la jornada activitats que animen a quedar-se de compres i posen en valor la labor que realitza el comerç urbà a la nostra ciutat.

Entre les diverses activitats que tindran lloc cal destacar que es realitzaran tallers infantils, master class de Zumba i diferents exhibicions de ball. També es trobaran dos zones d’unflables per a xiquets al llarg de tot el recorregut i a més a més, es realitzarà un show cooking o cuina en viu al mercat dels Pins per preparar el següent menú: estic tartar de bou, arròs amb foie, boletus i carxofes, ensalada de fruita i sopa d’alfàbega.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *