L’argentí Antonio Francisco Pérez presenta al Centre Matilde Salvador ‘Ver Text Absents’


Des de passat divendres fins al proper 18 de novembre, la sala d’exposicions del Centre Matilde Salvador obri les seues portes per rebre una mostra artística que auna sentiment i creativitat, acollida i gratitud, naixement i consolidació. Es tracta de l’exposició ‘Ver Text Absents’, a càrrec de l’artista argentí Antonio Francisco Pérez. Una mostra que ens apropa a la pròpia vida de l’artista, que l’ha definit com un “part” com un naixement, on a més, entre les moltes mirades que es veuen a la seua pintura tracta de la necessitat de no limitar-se, d’integrar cultures.

A la inauguració de la col·lecció pictòrica, passat divendres, el propi autor, argentí afincat a Aldaia, artista faller, que ja sent València i els seus monument com si foren de la seua pròpia cultura, va agrair a tots, especialment, a la seua família, amics, companys fallers i, sobretot, al consistori aldaier, la possibilitat de poder mostrar la seua obra, de com escoltaran, de tindre el seu “part” artístic.

Com no, junt a ells, en la inauguració en l’esplendida sala d’exposicions del Centre Matilde Salvador, es va reunir mig centenar de persones que varen destacar la barreja d’estils de l’artista i la seua voluntat de créixer. Entre ells, com no, estaven el regidor de joventut i noves tecnologies, Juanjo Roca, i Carlos Ibáñez, regidor de seguritat ciutadana. Els dos varen coincidir en l’aposta del consistori aldaier per donar oportunitats i obrir portes a tots els ciutadans.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *