Quantcast

La Conselleria anuncia a Foios i Meliana la millora dels accessos de la V-300

La Consellera d’Obres Públiques, Maria José Salvador, ha confirmat personalment als alcaldes de Foios i Meliana, Sergi Ruiz i Josep Riera, respectivament, la posada en marxa de les obres de millora de la seguretat vial a la V-300 al seu pas per les dues poblacions. Amb aquest anunci, Foios i Meliana aconsegueixen posar data a l’anhelat projecte que espera la seua concreció des del 2003.

v-300-foios-meliana Es tracta d’una reclamació històrica d’ambdós municipis que permetrà millorar la mobilitat de veïns i veïnes, un millor accés als dos nuclis urbans i la comunicació entre els dos municipis, permetent alleujar un punt tan conflictiu com el del pas a nivell del metro en eixe tram de la V-300.

Després d’anys sense notícies, la Generalitat ha inclòs les obres en el projecte de pressupostos de la Conselleria d’Obres Públiques de 2017, obres que es perllongaran durant els exercicis 2018 i 2019, amb una inversió total de 893.320 euros.v-300-foios-meliana-1

Els alcaldes s’han mostrat satisfets amb l’anunci i han destacat que “per fi la Generalitat mira cap als pobles menuts de la comarca”.


 
 
 

Una Respuesta de La Conselleria anuncia a Foios i Meliana la millora dels accessos de la V-300

  1. Pingback: El anillo verde y la rehabilitación de pisos en La Coma se llevan la gran parte del presupuesto de Obras Públicas en l’Horta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *