Juli Mira arriba a Godella amb ‘Tío Vania’ d’Antón Chéjov

0
60

Després de la reforma que va tenir paralitzat l’auditori local durant dos anys, divendres que ve tornarà a representar-se una obra de teatre en el Capitoli. Serà el clàssic d’Antón Chejov, Tío Vania que arriba de la mà del director Adolfo Mataix i de l’actor Juli Mira. Serà divendres que ve, 19 d’abril, a les 20 hores.

Tío Vania és la història d’una família les persones de la qual comprenen que la destinació de les seues vides comença a escapar-se’ls. Éssers apassionats, somiadors i encantadors, però ineficaços, destructors i incapaços de donar solució a les seues vides. Ells somien amb ser feliços, amb altres formes de viure, però per a aconseguir-ho han d’afrontar la realitat i tenir el valor d’enfrontar-se a ella.

Antón Chejóv va escriure Tío Vania, en 1898. El temps transcorregut fins hui no ha restat actualitat als seus personatges ni a les inquietants preguntes que ens planteja el seu autor. L’acció es desenvolupa en una casa rural, en els freds camps de Rússia, i el seu autor la subtitula amb ironia: “Escenes de la vida en el camp en quatre actes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here