Josep-Miquel Adell i Montanyana serà el cap de llista de Compromís per Almàssera

candidato compromís almasseraAmb tots els vots a favor, Josep-Miquel Adell i Montanyana serà el cap de llista per la coalició Bloc-Compromís a Almàssera. Josep-Miquel Adell va cursar Formació Professional de 2º grau en la especialitat de Mecànica. Va cursar Enginyeria Tècnica a l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica. Té un Màster en Comunicació i Periodisme i va ser corresponsal del periòdic Levante-El Mercantil Valenciano a Almàssera.

Compromés amb l’Horta, tota la vida ha realitzat llavors agràries a l’horta d’Almàssera, Alboraia i Foios. És participant a la plataforma Per l’Horta, la qual va presentar una ILP en defensa de l’horta de València. Actualment té un establiment a Almàssera, Cal Tender, casa d’on és originari.

Va obtindre el Mitjà de Valencià per la JQCV, i des de l’Associació de Veïns, participant en actiu i president molts anys, va organitzar els cursos de valencià Carles Salvador Elemental i Mitjà per a preparar als veïns per a les proves de la Junta Qualificadora.

Els seus inicis polítics es sitúen a la Unitat del Poble Valencià, que després passaria a anomenar-se Bloc Nacionalista Valencià. Va ser el primer cap de llista a Almàssera en aquell moment UPV-Bloc, on continua activament i empre ha estat als primers llocs de la llista. Actualment és regidor a l’Ajuntament.

També col·labora a l’Església Parroquial Santíssim Sagrament d’Almàssera i és membre de la coordinadora Fòrum Cristianisme i Món d’Avuí.


 
 
 

Una Respuesta de Josep-Miquel Adell i Montanyana serà el cap de llista de Compromís per Almàssera

  1. Jose 3 de abril de 2015 en 23:51

    Pues un molt bon xic del poble. A ell anirà el meu vot.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *