Els jugadores del Levante UD, Ballesteros i Del Horno, rebràn els Premis Tòtil organitzats per la Penya Llevantinista de Picanya

La Penya Llevantinista Tòtil de Picanya celebra el pròxim dijous la IV edició dels Premis Tòtil. Enguany els premiats seran els jugadors del Llevant UE Sergio Ballesteros i Del Horno, quedant deserts el premi compromís i el de solidaritat.


Com en altres anys, els Premis comptaran amb la presència de destacats membres del Levante UD, jugadors i representants de la societat civil, el President de l’entitat,
Quico Catalan, el conseller Ramon Vilar, l’alcalde de Burjassot Jordi Sebastià (que entregarà el Premi a Ballesteros), els llevantinistes regidors de València, Joan Ribó i Piluca Soriano, els cantants Xavier Copado (Lliure) i Xavi Sarria (Obrint Pas), entre altres.

L’acte, que es celebrarà al Pub Tramuntana de Picanya, després d’ una recepció i un sopar, a les 22:15 hores, del dijous 10 de novembre, comptarà en la presència de jugadors que han fet història al club granota.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *