Aldaia convoca el XXVI Certamen literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina

0
34

L’Ajuntament d’Aldaia ha convocat el XXVI Certamen Literari Juvenil “Cristòfor Aguado i Medina” amb la col·laboració de les llibreries d’Aldaia: El Cuc, Marymari i l’Antiga Benlloch.

Els participants han de residir a l’Horta Sud, i tindre entre 9 i 18 anys, les modalitats es dividixen segons la modalitat i l’edat. Hi ha dos modalitats, narrativa i poesia. en tres grups d’edats: de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys i finalment de 16 a 18 anys.

L’obra ha de ser inèdita i escrita per la persona que es presenta al certamen, no s’admeten ni còpies ni traduccions d’altres autors. El tema és lliure per a les dos modalitats.

En la de narrativa, l’extensió és d’un mínim de dos fulls i un màxim de 10, mentre que en la modalitat de poesia no hi ha espai limitat, però en les dos modalitats les obres s’han d’escriure a ordinador, amb una lletra d’una grandària de 12 punts i un interlineat d’1, 5 línies.

La data límit per a l’entrega de les obres és el 7 de març del 2013 i s’han de presentar personalment en la Biblioteca Municipal, o bé enviar-les per correu a la “Biblioteca Pública Municipal. Plaça de la Cultura, s/n. 46960 Aldaia”.A més, s’han d’entregar quatre còpies en un sobre tancat i en la part exterior del sobre s’ha d’indicar el títol, la modalitat a la qual es presenta i el grup d’edat a què correspon. En un sobre tancat a banda, a més del nom de l’autor o autora, cal posar la direcció, el telèfon i l’edat.Els premis són els següents. En la modalitat de narrativa, en el grup de 9 a 11 anys el premi absolut és de 90 euros i l’accèssit de 60 euros; en el grup de 12 a 15 anys el premi absolut és de 100 euros i l’accèssit de 75 euros; i en el grup de 16 a 18 el premi absolut és de 125 euros i l’accèssit de 100 euros.De la mateixa manera, en la modalitat de poesia el grup de 9 a 11 anys el premi absolut és de 75 euros i l’accèssit de 50 euros; en el grup de 12 a 15 anys 90 euros el premi absolut i 60 l’accèssit; i en el grup de 16 a 18 el premi absolut és de 100 euros i l’accèssit de 75 euros.Tots els premis aniran destinats a la compra de llibres en les llibreries d’Aldaia que col·laboren en el certamen.

El jurat emetrà el resultat el dia 23 d’abril. Les obres guanyadores passaran a disposició de l’Ajuntament d’Aldaia que s’ha compromés a editar-les.Finalment, també es repartiran tres beques de 175 euros per als centres escolars de la comarca que més participació tinguen, quantitat que haurà de destinar-se a l’adquicisió de llibres en les llibreries d’Aldaia que col·laboren en el certamen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here