Alaquàs destinarà 645.000 euros enguany per a reformar les instal·lacions esportives del Bovalar

0
68

Alaquas. Polideportivo Bovalar. reforma. visita obras

Alaquàs inverteix enguany un total de 645.000 euros en el Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Esportives del Bovalar. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha visitat hui les obres per tal de supervisar i conèixer personalment el seu estat. La primera edil ha valorat de manera positiva la manera en que evolucionen i ha destacat la importància d’aquest projecte dut a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs “com una aposta decidida per l’esport i per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

El projecte té per objectiu millorar els serveis municipals que s’ofereixen al complex esportiu així com dotar-lo de noves dependències i millors accessos. Les obres, posades en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs el passat de gener, estan subvencionades per la Diputació de València i corren a càrrec de la partida del Pla Provincial d’Obres i Serveis per als anys 2013, 2014 i 2015 que correspon a Alaquàs.

La primera fase del Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Auxiliars del Poliesportiu Municipal del Bovalar es troba en aquests moments en execució i inclou la reforma de la zona de vestuaris i banys així com una reorganització de l’espai que permeta la separació entre zona humida i seca, així com la renovació de l’espai destinat a bar-cafeteria. Les obres d’aquesta primera fase inclouen també la reforma de l’entorn exterior, amb la millora de la zona de Jaume I fins l’entrada al recinte del pavelló esportiu cobert.

La segona fase, que s’iniciarà a continuació, inclou el condicionament i la millora de les instal·lacions interiors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here