El veïnat de Benimaclet intensifica les accions per frenar el PAI Benimaclet Est

0
3 lecturas

Després de coneixer que l'Ajuntament de València està ultimant amb la constructora i promotora Metrovacesa el redisseny del PAI Benimaclet Est, la plataforma Cuidem Benimaclet ha intensificat les accions per frenar el desenvolupament urbanístic “que suposarà el col·lapse de Benimaclet”.

Cuidem Benimaclet assembleaCuidem Benimaclet aboga per la desclassificació del sòl urbanitzable programat a sòl no urbanitzable per tal que es mantinga en la situació actual de sòl rural i evitar, d'esta manera, la construcció de nous edificis.

Entre les accions dutes a terme per la plataforma estos últims dies, s'han repartit més de 1.000 sol·licituts formals pels comerços del barri que es presentaran, en poques setmanes, al registre de l'Ajuntament de València.

Les sol·licituts preparades argumenten perquè és legal jurídicament la demanda de la desclassificació i les implicacions reals que tindria, "com n'és que no cabria indemnització a cap agent urbanitzador ja que no ha existit cap tipus de patrimonialització del terreny del PAI ni l'Ajuntament de València tindria responsabilitat patrimonial".

Els terrenys es troben en el mateix estat que en 1992, any que es va iniciar el procés urbanístic primitiu que va ser per la via de l'expropiació, segons critica Cuidem Benimaclet.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí