L'IES Rafelbunyol demana a la conselleria reconsiderar la decisió de no implantar el batxillerat musical al centre

105 lecturas

La decisió de la conselleria d'Educació de no atorgar-nos cap vacant del batxillerat de la modalitat musical a l'IES Rafebunyol ha causat la indignació en forma de manifestació per part d'alumnes, professorat i l'associació de famílies d'alumnes. La concentració ha tingut lloc a les portes del centre educatiu.

IES Rafebunyol batxillerat musicalEls concentrats han explicat que la decisió de la conselleria "implica que l'alumnat músic de Rafelbunyol o dels pobles veïns hauran d'invertir més temps desplaçant-se a altre centre o bé cursar totes les assignatures del conservatori i les del batxillerat, no podent beneficiar-se de la simultaneïtat d'estudis si feren a l'IES".

A la concentració ha participat l’alumnat, professorat i l'Associació de mares i pares de l’IES Rafelbunyol que han reclamat la implantació del Batxillerat Musical a les seues aules per al pròxim curs escolar.

L’IES Rafelbunyol ha explicat que té una gran quantitat d’alumnes músics, per això disposa de coordinació horària amb el Conservatori de Velluters, "un exemple d’aquest interés per la música és que l’IES disposa de la seua pròpia bandeta de música i participa de diversos projectes dintre de l'àmbit musical i que fan créixer la qualitat educativa i milloren la convivència".

Per la seua banda, l'Associació de mares i pares ha expressat "una vegada més que Rafelbunyol és un poble amb una gran tradició musical i que, per tant, l'alumnat ha de tindre el dret de poder optar al batxiller musical".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí