Rafelbunyol organitza per primera vegada un campus jove amb kayaks, escape rooms o paddle surf

93 lecturas

L'ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat per aquest estiu diverses activitats amb el objectiu de donar alternatives ''d'oci positiu i saludable'' per a la joventut de la localitat.

rafelbunyol ajuntament

A més de les tradicionals escoles conciliadores, que obrin hui el seu termini d'inscripció en dues modalitats: tradicional i esportiva, la regidoria de Joventut ja va anunciar l'organització d'un campus Jove per a joves adolescents que es queden fora de les anteriors alternatives amb activitats com paddle surf, escape room, kayak o multiaventures.

"Esperem que aquesta experiència pionera al nostre municipi siga tot un èxit. A més, volem anar més enllà i arribar a un públic més ampli amb activitats per a tots els gustos que podran gaudir des de juny fins a finals d'agost" afirmaba Rosa Azor, regidora de Joventut.

"Treballem per a donar cada vegada més alternatives a la nostra joventut, amb un espai i una programació que naix directament de la joventut" asseguraba per la seua banda Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Tallers de xarxes socials, jocs de taula o taller de truc, es combinen en aquesta programació amb barraquisme, paddle surf, concursos o torneigs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí