Albalat dels Sorells planta 75 pereres i cireres per a substituir els ficus

9 lecturas

Albalat dels Sorells ha procedit a la plantació de 75 arbres als carrers Rei en Jaume, Pere March, Verge del Rosari i Vicent Climent Tamarit. Concretament s’han plantat pereres i cirerers, arbres mitjans en grandària que tenen un manteniment senzill, molt resistent a les plagues i que les seues arrels no provoquen danys.

Estos arbres substituiran els ficus que hi havia plantats, arbres que poden arribar als 25 metres d’alçada i 30 de diàmetre  i que no són adequats per estar prop de les cases, per la seua grandària, perquè les seues arrels tenen molta força, alcen el paviment i trenquen canonades, necessiten d’un manteniment constant i atrauen plagues d’insectes.

Els arbres plantats són més adequats als carres i les distàncies a les façanes de les cases, tenen fulles en estiu que faran ombra i la perden en hivern per deixar passar el sol. Són d’un tamany mitjà, fins a 15 metres d’alçada i 6 de diàmetre, cosa que van a permetre que es desenvolupen correctament en els llocs on han estat plantats sense necessitats de podes constants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí