Tot llest a Albal per a celebrar l’època de la màgia i la il.lusió

11 lecturas

Tot està llest a Albal per a celebrar l’època de la màgia i la il.lusió. Durant els dies de Nadal tornarem a viure unes jornades repletes d'activitats que han estat confeccionades, amb molta estima i de manera transversal, per diferents departaments de l’Ajuntament.

Navidad en AlbalUn any més, les regidories de Comerç, Joventut, Festes i Esports han tirat d’imaginació per confeccionar un programa que ens faça viure uns dies molt entranyables i especials.

Els veïns d'Albal poden començar a disfrutar del Nadal des del 23 i 24 de desembre, l’apertura de la festa de l’hivern comença amb la visita del Pare Noel qui enguany no viatja a soles, farà parada al poble acompanyat d'Elsa i Anna (protagonistes de Frozen) per a oferir-nos l'espectacle 'La reina de Hielo'. Serà a l’emblemàtica plaça del Jardí i comptarà amb un canó de neu perquè els més menuts somnien i disfruten durant dues jornades on també podran entregar les seues cartes. La iniciativa ha estat a càrrec d’ACIXEA, l'Associació de Comerciants, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç.

La III Fira de Nadal es consolida

Per tercer any consecutiu, Albal acull la Fira de Nadal que a més enguany s’amplia una jornada i de la que es podrà disfrutar des del dijous 26 al 28 de desembre al pavelló de l’institut. Organitzada per la regidoria de Joventut comptarà amb tallers, inflables, circuits, zona esportiva, jocs, videoconsoles i moltes més sorpreses. L'entrada és lliure.

Precampanades de la mà dels Festers de Santa Anna

Els Festers i Festeres de Santa Anna 2020 conviden als veïns d'Albal a participar de les Precampanades, el dissabte 28 de desembre, a la plaça de la Constitució. Preparen una increïble festa per acomiadar l’any que començarà a les 18.00 hores. L’esdeveniment compta amb la col.laboració de la regidoria de Festes.

Acaba l’any fent esport

Una bona manera de dir adéu a l’any és fent esport amb la mítica Cursa Solidària Sant Silvestre d’Albal que té lloc dimarts 31 de desembre a partir de les 18 hores. El Club d'Atletisme i la regidoria d’Esports preparen la prova més divertida que replega aliments i productes d'higiene per als més necessitats.

Cultura per Nadal

Entrat el 2020 les activitats continuen divulgant l’esperit nadalenc. El divendres 3 de gener, a les 17.30 hores, tindrà lloc el tradicional lliurament dels premis del concurs de postals i betlems a la Casa de Cultura i que inclou l'actuació de l’afamat Dani Miquel i el seu espectacle 'La vida és una festa'. Tot a càrrec de la Regidoria de Cultura.

Els Mags d’Orient ja hi han iniciat el seu viatge

La màgia per excel.lència vindrà de la mà de la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient. Serà diumenge 5 de gener on majors i xicotets podran disfrutar d'una nit de llum, d’expectació i d’innocència. El recorregut començarà a les 18.00 hores, des del carrer Hernández Lázaro fins a arribar a la porta de l'Ajuntament on Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran als xiquets i recolliran les seues peticions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí