Compromís organitza una jornada de pilota valenciana al trinquet de Torrent

27 lecturas

El trinquet de Torrent acollirà, el pròxim divendres 27 de juliol, una jornada de pilota valenciana organitzada pel grup municipal de Compromís amb la col·laboració del Club de Pilota Valenciana Trinquet de Torrent. Cal destacar que l’entrada serà de lliure accés.

Torrent. Trinquet Jose Maria VeguerA les 18:45 h donarà el tret d'eixida la vesprada amb els pilotaris i la vaqueta com a protagonistes. Fageca, Manolo i Natalio II, amb Mil II de feridor, s'enfrontaran a Santi, i Tito, que tindran a Roberto com a feridor.

Una vegada finalitzada la partida, arribarà el torn de la presentació del diari digital PilotaViu, la qual comptarà amb la inestimable participació de Rovellet i Natalio, el màxim referent torrentí que ha donat la pilota.

Per a finalitzar la jornada, el cantautor Toni de l'Hostal, gran aficionat a la pilota, donarà el toc final amb la seua música.

Aquest acte serà la segona jornada organitzada pel grup municipal de Compromís, després que al 2017 es presentara el Còmic sobre el pilotari  “El Genovés”, que comptà amb la presència del director del Museu de la Pilota, David Sarasol, i del Coordinador de la Pilota de la Conselleria, Sebastià Giner, amb una gran afluència de públic, que va omplir el Trinquet de Torrent de gom a gom en totes les partides que varen disputar-se.

El regidor de Compromís per Torrent, David Baviera ha recordat que la proposta del seu grup per a l’adquisició del trinquet de Torrentha estat inclosa dins les inversions finançades a compte del romanent de tresoreria.

Per a Compromís, “aquesta compra és indispensable perquè tant l’Ajuntament com la Conselleria de Cultura i Esports puguen escometre en un futur les inversions necessàries perquè el Trinquet de Torrent siga un referent de la pilota”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí